A Magyar Ápolók Napján kitüntették a Pándy Kálmán kórház dolgozóit

2015. február 24. 17:25
A Magyar Ápolók Napján kitüntették a Pándy Kálmán kórház dolgozóit
2015. február 24-én a Pándy Kálmán kórházban ünnepséget rendeztek a magyar ápolók napja alkalmából, ahol a hagyományos díjak átadása után az egészségügyi szakdolgozók szakmai konferencián vehettek részt.

A gyulai ünnepségen jutalmazták az év szakdolgozóit, tiszteletbeli ápolói címet osztottak ki, és kisebb elismerést kaptak azok is, akik munkájukkal rászolgáltak erre.

Négy kiváló szakember vehette át az Év szakdolgozója címet a kórház Árvay-termében. Az év szakdolgozói: dr. Ilyésné Benkő Katalin, Vajas Éva, Szabó Péterné és Vidóné Bende Ibolya.

 


A Magyar Ápolók Napján kitüntették a Pándy Kálmán kórház dolgozóit  (Gyula Televízió)

A szokásokhoz hűen tiszteletbeli ápolónőt is választottak. Idén dr. Wolf Ildikó érdemelte ki a címet, miután egész évben töretlen erővel munkálkodott azon a kiállításon, amelyet a Betegek Világnapjára készített el az általános iskolásokkal együtt.

Pár nappal korábban Koszta Julianna, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház osztályvezető főnővére pedig Pro Sanitate- Díjat vehetett át Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkártól az Emberi Erőforrások Minisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkárságának Nagytermében.


-csa-